A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Маленькі дослідники

Мої маленькі дослідники. Як же це цікаво самим спостерігати, аналізувати, досліджувати та робити висновки...

09:47 07.10.2021

Зустріч учнів школи з чемпіоном Європи

05 жовтня у спортивній залі Хотінської спеціалізованої школи 1-111 ступенів відбулася зустріч учнів із чемпіоном Європи зі дзюдо Кальченком Дмитром Олександровичем. Захоплива розповідь, демонстрація спортивних прийомів викликали велику зацікавленість учнів, аджє цей вид спорту формує мужність, витривалість, стійкість.Сподіваємося, що незабаром юні дзюдоїсти поповнять список спортивних перемог вихованців нашої школи.

14:08 05.10.2021

Легкоатлетичний крос

На території Хотінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів були проведені змагання з атлетичного кросу між учнями Хотінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, Кіндратівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Олексіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

12:02 04.10.2021

День захисту тварин!

4 жовтня – Всесвітній день захисту тварин. Відзначається в день пам’яті Святого Франциска Ассизького (засновника відомого чернечого ордену францисканців, помер 4 жовтня 1226), релігійного мислителя і філософа, який проповідував любов до всього живого на Землі. Трепетне ставлення до будь-якого прояву життя, до всіх істот, які живуть, здатність співчувати і відчувати їх більш гостріше своєю власною душею зробили його святим, шанованим у всьому світі.

11:59 04.10.2021

День вчителя!

Учнівський колектив школи вітає наших улюблених вчителів! Чудових людей, які присвятили свою роботу, все своє життя, подарували нам не тільки знання, а й свою любов. Ваша робота – це не просто праця – це справжнісіньке покликання, до якого потрібно підходити тільки з відкритим серцем і всією добротою душі. Дякую вам за ваше душевне тепло, за мудрість, за чесність і велике терпіння. Бажаємо вам щастя і здоров'я, незгасного запалу і пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем вчителя!

11:32 01.10.2021

Трагедія Бабиного Яру

80 років тому в Києві сталася одна з найбільших трагічних подій в історії міста і в історії України періоду Другої світової війни. Наприкінці вересня 1941 року німецькі нацисти в урочищі Бабин Яр знищили єврейське населення міста. Відтак Бабин Яр став символом Голокосту і нацистських злочинів загалом. Адже масові страти там тривали і надалі. І нищили не лише євреїв, а й ромів, радянських військовополонених, українських націоналістів.

19:10 29.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора