A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Як захистити дитину онлайн під час літніх канікул?

Досліджуйте технології. Якщо у вашій сім’ї з’явився будь-який новий гаджет, яким цікавиться дитина: ігрова консоль, смартфон, ноутбук, планшет тощо, завжди краще ознайомитися з усіма тонкощами, перш ніж давати його дитині. Перевірте, чи можна заздалегідь налаштувати вікові обмеження або установити фільтри та батьківські контролі. Якщо вам потрібна допомога, звертайтеся до гайдів для батьків про контролі, соціальні мережі, ігрові консолі, ПК та багато іншого.

09:26 01.06.2024

Ментальне здоров'я

Під час уроків учням Хотінського ліцею була надана інформація про ментальне здоров’я, як вони можуть піклуватися про нього, як розпізнавати свої емоції. Діти навчилися деяких вправ та провели практики, що допомагають впоратись зі страхом, тривогою, заспокоїтися, почуватися впевненіше. 

14:30 28.05.2024

День Героїв

День Героїв, це свято величі духу українських вояків – борців за волю України і є символом незборимості Української Нації. Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

12:46 23.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора