A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Дякуємо за підтримку та допомогу школі!

Адміністрація Хотінської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів, вчителі, учні та батьки висловлюють найтепліші слова подяки селищному голові Торянику М.І. та виконкому селищної ради, відділу освіти Хотінської СТГ, ТОВ "Фавор", ТОВ «ВКП «НОТЕХС», ФОП "Фоменко В.І.", ФОП "Мисенко О.О.", Kernel СТОВ "Дружба Нова" агрофірмі "Семереньки", депутату районної ради Гученку П.В. за підтримку та допомогу школі. Від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку. Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за часточку душі, подаровану нам!

10:00 31.12.2021

Поради рятувальників

Шановні батьки, дослухайтесь до порад рятувальників. Повірте, виконання елементарних правил, зробить дозвілля Вашої дитини безпечним.

21:36 30.12.2021

Поїздка до театру

Канікули щойно почалися,а учні початкової і середньої ланки з великим задоволенням відвідали Сумський театр ім.М.С. Щепкіна та Сумський ТЮГ, де отримали масу позитивних емоцій і незабутніх вражень. 

16:40 29.12.2021

Дякуємо за подарунки!

Приємним сюрпризом, вкотре, для учнів нашоi школи стали подарунки, про які завжди дбає агропiдприемство Kernel: СТОВ "Дружба Нова", агрофiрма "Семереньки" та за смачнi цукерки вiд Дiда Мороза та будiвельноi компанii "HOTEXC"

16:40 27.12.2021

Новорічні свята

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в нашій школі.

16:40 27.12.2021

Нова актова зала

Гармонійний розвиток та виховання підростаючого покоління – одна із основних задач сучасної української школи. Цьому сприяє створення комфортних та безпечних умов для забезпечення змістовного дозвілля школярів, активізації можливостей спілкування, згуртованості класних колективів, розвитку творчих здібностей здобувачів освіти, виховання любові до культури, виявлення творчих, діяльних, обдарованих дітей, залучення батьків та школярів до культурно-просвітницьких заходів, можливості реалізації власних креативних проєктів.

09:41 24.12.2021

Святкування Нового року

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в нашій школі. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками та, звичайно, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

10:45 23.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора