A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Трагедія Бабиного Яру

80 років тому в Києві сталася одна з найбільших трагічних подій в історії міста і в історії України періоду Другої світової війни. Наприкінці вересня 1941 року німецькі нацисти в урочищі Бабин Яр знищили єврейське населення міста. Відтак Бабин Яр став символом Голокосту і нацистських злочинів загалом. Адже масові страти там тривали і надалі. І нищили не лише євреїв, а й ромів, радянських військовополонених, українських націоналістів.

19:10 29.09.2021

27 вересня - День туризму

Сьогодні, 27 вересня, люди у всьому світі, в тому числі і в Україні, відзначають День туризму . Це свято непосидючих, цікавих, авантюрних, ризикованих, невгамовних людей, кому подобається відкривати для себе нові горизонти. Ми вітаємо всіх, хто відносить себе до туристів, із цим чудовим святом і бажаємо море нових вражень і відкриття незвіданих місць.

19:11 27.09.2021

Підсумки Олімпійського тижня

Ось і завершився «Олімпійський тиждень», який проходив з метою популяризації олімпійського руху, розвитку фізичної культури і масового спорту, а також з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

21:56 22.09.2021

22 вересня - День партизанської слави

Наприкінці вересня в Україні відзначається день пам'яті ветеранів та партизанів, які здійснили подвиг у часи Другої світової війни. Під час війни ці герої завдавали відчутних втрат по гітлерівській армії в тилу ворога. День партизанської слави відзначається 22 вересня.

14:27 22.09.2021

Олімпійський тиждень. Продовження...

В рамках тижня спорту учні школи відвідували бібліотеку, де знайомилися з виставкою "Гордість українського спорту" і дізналися від  Семих Зінаїди Миколаївни багато цікавої інформації

21:41 17.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора