A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Випуск 2023

Дорогі наші випускники! Ось і підійшов один з найбільш складних і відповідальних моментів в житті – це шкільний випускний. Перед вами відкрито стільки дверей, вас чекають нові знання і можливості. Головне завдання перед вами тільки зробити правильний вибір, знайти свій життєвий шлях і покликання. Бажаємо вам прислухатися до свого серця, внутрішнього голосу і піти вірною дорогою, яка приведе до справжнього щастя і задоволення від життя. Нехай нові маршрути, що попереду вас чекають, будуть успішними і приємними. Ідіть до своєї мрії не здаючись і не падаючи. Легкості вам і гармонії на душі!І головне це – тільки мирного неба над головою! В добру путь!

13:14 23.06.2023

Завдання на літо для молодших школярів

Освіта.ua спільно з проєктом «Розвиток дитини» підготовлено чотири навчальні програми для молодших школярів за темою «Завдання на літо: йдемо підготовленими до наступного класу».

21:15 03.06.2023

Міжнародний день захисту дітей

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – найпрекрасніше свято радості та надії. Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. Саме під таким гаслом була проведена виховна година у 5 класі.

10:44 01.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора