A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

19 березня - день народження Ліни Костенко

Ліна Костенко усім своїм життям і творчістю засвідчує несхитну мужність, палку любов до України. Вона — одна з тих митців, хто не втратив людської гідності в часи переслідувань, не йшов на компроміс з владою, бо свою позицію поетеса завжди виражала прямо і відкрито: «...не боюсь донощика в трактирі, бо все кажу у вічі королю».

08:58 19.03.2023

Як подати звернення до управління Державної служби якості освіти у Сумській області.

Захист прав учасників освітнього процесу — педагогів, здобувачів освіти, їх батьків — серед пріоритетів діяльності Державної служби якості освіти України та її територіальних органів

10:46 13.03.2023

В Хотінському ліцеї розпочато Шевченківські дні

Цього року Україна відзначає 209 річницю з дня народження великого українського поета.З плином часу все більше переконуєшся, що поезії Кобзаря — то одкровення, які він висловив на адресу минулих, сучасних і прийдешніх поколінь українців. Тарас Шевченко — це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях народу. Творчість Т. Г. Шевченка — це святиня, якою дорожить і гордиться український народ.

10:46 09.03.2023

Сортуй відходи - рятуй планету!

За приблизними оцінками – 250-300 кілограмів на рік на людину і ця цифра має тенденцію до зростання. Відповідно до листа Міністерства екології та природних ресурсів України від 22.07.2019 № 5/4-7/8042-19 «Про виконання Національного плану управління відходами до 2030 року» ми розглядаємо на інформаційно-просвітницьких та виховних заходах, як саме треба поводитись із різними типами відходів, аби зменшувати їх кількість та небезпечні властивості, а також чому відходи треба збирати роздільно та сортувати, яким чином відходи можна переробляти та скільки можна заробити на вторинній сировині, які можливості перероблення відходів як вторинної сировини вже існують в Україні.

16:25 27.02.2023

День Державного Герба України

Сьогодні відзначається День Державного Герба України. Саме 19 лютого 1992 року Верховна Рада України затвердила своєю Постановою Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті — національний символ українців часів визвольних змагань XX століття, який  має статус малого герба та є головним елементом майбутнього великого герба.  Нехай це свято згуртує нас та сповнить гордістю за власну державу, зміцнить прагнення до єднання та порозуміння. Будьмо гідні нашої історії. Цінуймо своє та шануймо наші символи!

08:12 19.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора