A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній День бібліотек

Величезна подяка і вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас. З Днем бібліотек вас! Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги.

08:55 30.09.2023

Мій друг - дорожній знак

Ще читати не вміємо, але про безпеку на дорозі дбаємо!!! Граючись - навчаємось! Учні 1 класу з проектом "Мій друг- дорожній знак"

20:45 24.09.2023

Олімпійський тиждень

Щороку у вересні в Хотінському ліцеї в рамках Всеукраїнського спортивного заходу "Олімпійський тиждень" проводяться тематичні бесіди ,хвилинки відпочинку на уроках ,руханки, активна фізична діяльність у домашніх умовах "Ні дня без спорту", челендж "Приєднуйся до нас", олімпійські вікторини, тематична книжкова виставка "Олімпійське сузір'я".

09:45 23.09.2023

Незабутня подорож

Команда Фонд Чисті Серцем, Тетяна Скрипка і Жіноче об‘єднання «Мереживо», Хотінська селищна ТГ організували відпочинок дітей громади в Верховинського району Івано-Франківської області. На відпочинок вирушили 20 дітей Хотінської громад, аби зняти стрес та емоційну напругу, заспокоїтися й оздоровитися. Для малечі підготовлено 11-денну програму - діти зможуть поєднати процес навчання з яскравим відпочинком в екологічно чистому куточку України.

19:51 22.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора