A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Святого Валентина

Як сила тяжіння зближує планети, так і любов об'єднує людей, незважаючи на різні характери, смаки та інтереси. Любити — значить дивитися не один на одного, а дивитися в одному напрямку. Учні 5 класу бажають Вам швидше знайти це почуття, а тим, хто вже знайшов, ніколи його не втрачати! З Днем Святого Валентина!

13:08 14.02.2023

Платформа "Мрія"

Департаментом кіберполіції Національної поліції України, спільно з партнерами розроблено електронну платформу «Мрія», що створена для об’єднання проєктів, реалізованих у синергії Кіберполіції України та волонтерів. Основною метою проєкту є протидія кремлівській пропаганді та фейковим або проросійським ресурсам у мережі Інтернет.

10:27 31.01.2023

Міжнародний день без Інтернету

Цього року свято припадає на 29 січня. Захід запровадили ще 2000 року, коли Інтернет лише набував своєї популярності. Сьогодні це саме той простір, де люди можуть працювати, спілкуватися, знаходити інформацію та розважатися. В розвинених країнах світу суспільство не може існувати без мережі жодного дня. Проте людям потрібно нагадати, що навколо них чудовий світ, який потребує їхньої уваги. Саме для цього і було придумане це свято.

10:21 29.01.2023

28 - січня День затвердження Державного Прапора України

28 січня для України є визначною датою. Її ще називають Днем затвердження Державного Прапора України. Адже саме 28 січня у далекому 1992 році Верховна Рада України прийняла постанову «Про затвердження Державним прапором України Національного прапора». Документ офіційно затвердив прямокутне полотнище із двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої – синього кольору і нижньої – жовтого.

06:09 28.01.2023

Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту

Сьогодні в Україні і світі відзначають Міжнародний день пам’яті жертв Голокосту.    Цей День проголошений резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1 листопада 2005 року, співавторами якої виступили 100 держав, в пам’ять про жертв нацистського терору під час Другої світової війни. Дата 27 січня обрана не випадково: саме цього дня 1945 року війська 1-го Українського фронту звільнили в’язнів найбільшого гітлерівського концтабору смерті Аушвіц-Біркенау неподалік польського Освенціма.

07:21 27.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора