A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Дякуємо за допомогу!

Дата: 08.07.2022 21:24
Кількість переглядів: 15

Представники ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством освіти і науки України надали 583 ноутбуки вчителям Сумської області, чиї заклади постраждали внаслідок агресії рф. Завдяки сучасному обладнанню освітяни зможуть підтримувати зв’язок з учнями та проводити заняття дистанційно.

Всього на Сумщині пошкоджено 85 закладів освіти. Ноутбуки передано до Боромлянської, Білопільської, Великописарівської, Верхньосироватської, Ворожбянської, Есманьської, Зноб-Новгородської, Краснопільської, Лебединської, Миропільської, Новослобідської, Недригайлівської, Охтирської, Сумської, Свеської, Середино-Будської, Тростянецької, Хотінської, Чернеччинської, Шалигинської, Шосткинської, Юнаківської територіальних громад.

Гуманітарна допомога від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) надходить у межах підготовки до відновлення навчання у вересні 2022 року та становить близько 2 млн доларів США.

Підтримка ЮНІСЕФ стала можливою завдяки фінансуванню урядів Японії, Норвегії та Ірландії. Усього освітянам України передано понад 5 тис. ноутбуків.

Сумська ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора