A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Тренувальні варіанти для підготовки до ЗНО/НМТ

Дата: 27.03.2024 11:23
Кількість переглядів: 18

Сайт ЗНО-ОНЛАЙН пропонує майбутнім учасникам національного мультитесту 2024 року тренувальні варіанти для підготовки.

За допомогою сервісу майбутні абітурієнти матимуть можливість ефективно підготуватися до виконання завдань з української мови, математики, історії України, української літератури, географії, біології, фізики, хімії та іноземних мов (англійської, німецької, французької, іспанської).

На сайті представлені тренувальні варіантів мультитестів з наборами завдань з різних предметних блоків.

Також учасники НМТ у зручному форматі можуть додатково пройти демонстраційні варіанти НМТ з усіх предметів, які підготував Український центр оцінювання якості освіти.

Майбутні вступники можуть щоденно тренуватися, опрацьовуючи блоки мультитесту, з предметів, які є обов'язковими для всіх абітурієнтів, та того предмета, який планують обрати четвертим для себе.

Після виконання тренувальних тестів онлайн учасники зможуть ознайомитися з правильними відповідями та опрацьовувати коментарі з поясненнями тих завдань, які виявилися проблемними для виконання.

У підсумку виконання кожного блоку мультитесту автоматично буде визначений тестовий і рейтинговий бал виконавця завдань.

Щоденне виконання тестових завдань із запропонованих варіантів сприятиме ґрунтовній підготовці до мультитесту й гарантуватиме успішне складання важливого іспиту та безпроблемний вступ до омріяного вишу.

Для отримання оперативної інформації про проведення ЗНО та вступної кампанії приєднуйтесь до сторінок Вступ.ОСВІТА.UA в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора