A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу

Дата: 06.10.2021 14:17
Кількість переглядів: 48

Протягом всього тижня в школі відбулися правопросвітницькі заходи із протидії булінгу та інформування щодо отримання правової допомоги.
В початковій ланці були проведені тренінгові заняття з розвитку навичок спілкування та мирного  вирішення конфліктів.  Учителі 1 – 4 класів проводили ранкові зустрічі («Ранкові кола») з  метою формування навичок дружніх стосунків у класному колективі.

Для учнів старшої та середньої школи проведені години спілкування «Булінг. Міфи та реальність», «Не допускай насилля над ближнім», «Допоможи другу» тощо; заняття з елементами тренінгу «Спілкування з однолітками», «Вчимося безпечної поведінки в мережі Інтернет». Учні намагалися відтворити своє бачення у малюнках. Кінцевий підсумок -  конкурс плакатів та малюнків «Stop Bulling».

Всі ці заходи спрямовані на зародження в суспільстві небайдужості до проблеми. Діти повинні розуміти, що фізичне залякування, побиття, стусани, підніжки, поштовхи, блокування або дотики небажаним і неналежним чином-це все булінг! Соціальне залякування або цькування із застосуванням тактики ізоляції-це теж булінг!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора