A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Хотінський ліцей Хотінської селищної ради Сумського району Сумської області

Привітання директора з Днем Знань

Дата: 31.08.2020 22:45
Кількість переглядів: 116

  Від щирого серця вітаю всіх із святом! 1 вересня — це початок нового навчального року, старт для боротьби за знання, за відмінні оцінки, за вірних друзів, за подолання нових висот.

   1 вересня — це початок нового етапу в житті для хлопчиків та дівчаток, які стали сьогодні першокласниками. Ласкаво просимо до шкільної країни! Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Світлий шкільний клас і перша вчителька чекають на вас. Нехай уроки будуть ненудними, книги — цікавими, шкільна дружба — міцною!

    Шкільні роки — це чудова і незабутня пора для кожної людини. Ким би не стали ви у своєму житті, сподіваюся, ви завжди тепло і вдячно будете згадувати нашу школу, вчителів і однокласників.

   1 вересня для випускників — це останнє 1 вересня в їхньому житті. Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля — у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до внз. Дерзайте — і у вас усе вийде!

    Шановні батьки, бабусі і дідусі, які з хвилюванням проводжають своїх чад до школи! І вас зі святом! Нехай ваші діти частіше радують вас, а вам — терпіння. Нехай у вас завжди вистачає на них часу, грошей, тепла, любові та енергії! Дякую вам за розуміння та підтримку!

    Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науки, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам!

    Зі святом 1 вересня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора